Huisregels

 

Femme-Vitaal is een kleinschalige sportschool gericht op fitness en gewichtsbeheersing voor vrouwen. Het heeft als doel de leden, jong of oud, een gezonde en bewuste levensstijl aan te meten in een plezierige, gezellige en sociale omgeving. Om dit te bereiken zijn er een aantal huisregels noodzakelijk.

– Mannen zijn in de fitness ruimte niet welkom tijdens het sporten.
– Tijdens het sporten is het verplicht om schone en gemakkelijk zittende kleding te dragen.
– I.v.m. hygiëne worden je sportschoenen niet buiten gedragen.

Je persoonlijke waardevolle spullen kun je in de fitnessruimte kwijt in de daarvoor bestemde vakkenkast. Zo houd je hier ook controle op. Hoe klein we de kans ook achten, helaas kunnen we niet garanderen dat er niemand aan je spullen zit. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal. Let ook op je (liefst uitgeschakelde) mobiele telefoon. Het wordt niet gewaardeerd als er in de fitnessruimte gebeld wordt. Mocht het om een dringende reden toch nodig zijn te bellen, begeef je dan naar de gang.

– Grote sporttassen, jassen en paraplu’s laat je in de kleedkamer achter.
– Het is toegestaan om een afsluitbare drinkfles mee te nemen in de ruimtes.
– Het is niet toegestaan om etenswaren te nuttigen tijdens het sporten.
– Losse materialen en de matjes dienen na gebruik direct op hun plaats teruggelegd te worden.

Femme-Vitaal is niet aansprakelijk voor jouw gezondheid. Bij deelname verklaar je jezelf fit en gezond tot het volgen van lessen en trainingen. Iedere deelnemer traint op eigen risico. Twijfel je of heb je vragen bij bepaalde oefeningen, schroom dan niet om om advies te vragen. Om veiligheidsredenen is het voor kinderen verboden zich op de fitnessvloer te begeven.

Even bijkomen?

Wij kunnen ons voorstellen dat je na het sporten nog even wilt uitrusten of bijpraten met mede sporters. Er mag koffie of thee gepakt worden achter de bar in de fitnessruimte. Je kunt dit, in de speciaal gecreëerde ruimte in de hal, opdrinken. Laat rommel niet slingeren, ruim je spullen op en zet je afwas in de gootsteen achter de bar.
Femme-Vitaal is een sportschool voor vrouwen. Bij ons staan het plezier en het sportieve element van fitness voorop. Dit betekent dat we met elkaar, maar niet over elkaar praten.

Het spreekt voor zich dat er in ons hele pand een rookverbod geldt.

Indien je klachten hebt vinden wij het prettig als deze direct kenbaar en bespreekbaar worden gemaakt.

Indien je ideeën hebt vinden wij het zeker fijn als je deze met ons wilt delen.

 

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Femme-Vitaal

Wil je gebruik maken van het gratis proefweek bij Femme-Vitaal, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!