Doe de
GRATIS FITTEST

Lees meer

NIEUWS.

7 DECEMBER, 2018

Femme-Vitaal nieuws

Op 24 november hebben wij het evenement ‘Bewegen om te Geven!’ georganiseerd. Aanleiding van het organiseren van dit evenement was een studieopdracht. Het doel was een leuk evenement te organiseren en hiermee een mooi bedrag bij elkaar te halen dat aan de Sinterklaasbank kon worden gedoneerd. We hebben een bedrag van € 74,- opgehaald. Er waren verschillende activiteiten georganiseerd. Ondanks dat we wat meer bezoekers hadden verwacht werd het een zeer geslaagde middag.
 
We hadden een loterij ingesteld, waar de volgende personen een prijs in de wacht sleepten: 1ste prijs: een maand gratis sporten is gewonnen door, Dini Augustinus.
2de prijs: een handdoek met scrub door, Hilde Wagter.
3de prijs: sportsokken door, Nicole op de Laak.

 
Aangepaste openingstijden in verband met Kerst en oud- en nieuwjaar.
Vanaf maandag 24 december tot en met dinsdag 1 januari zijn wij gesloten.
Vanaf woensdag 2 januari is iedereen weer van harte welkom om te komen sporten.
 
Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond én sportief 2019.

eGym bij Femme-Vitaal
fixed-col-3-img1

Op zoek naar een manier om fitter en vitaler te worden? Wil je daar niet te veel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym-Cirkel. Voel je in 30 minuten fitter en vitaler.

LEES MEER
Persoonlijke begeleiding
fixed-col-3-img1

Voel jij je ongemakkelijk in een gewone sportschool? Dan is Femme-Vitaal voor jou dé ideale locatie. Je wordt (h)erkend, sport ALTIJD onder begeleiding en er heerst geen zien en gezien worden sfeer.

LEES MEER
Voedingstips
fixed-col-3-img1

Boerenkool als superfood. Goede eigenschappen van boerenkool: Het kan je cholesterol verlagen, de vitamine k zorgt samen met calcium voor sterke botten, het bevat veel antioxidanten, dit heeft een gunstige werking op de huid.

LEES MEER

WELK ABONNEMENT PAST BIJ JOU?

Doe nu de gratis Fittest en bekijk welk abonnement het beste bij jou past.

Doe nu de GRATIS Fittest
logo-ico