Doe de
GRATIS FITTEST

Lees meer

NIEUWS.

14 MAART, 2019

Heropening Femme-Vitaal

Op 25 januari was het eindelijk zover. Een periode waar vol spanning naar toe werd geleefd, de verhuizing van Femme-Vitaal is dan eindelijk een feit. Zonder problemen is het gelukt om alle toestellen te verhuizen en op maandag 27 januari kon er gelijk weer gesport worden, ook al was nog niet alles af. De afgelopen periode is er door meerdere mensen hard gewerkt om van de nieuwe locatie van Femme-Vitaal een leuke sportplek te maken.
 
Voor elke bezoeker hebben wij een leuke attentie (zolang de voorraad strekt).
 
Zaterdag 23 maart wordt de nieuwe locatie van Femme-Vitaal feestelijk geopend.
 
Programma: 
 
14.00 uur: openingsact, Iedere training is een ‘cadeautje’ aan jezelf! Laat je verrassen!!
14.15 uur: officiële heropening
14.30 uur: een hapje en een drankje
16.00 uur afsluiting
Het spreekt voor zich dat het ik het leuk vind dit moment met jullie, de leden van Femme-Vitaal, te delen. Jullie mannen en kinderen zijn op deze dag natuurlijk ook van harte welkom.

eGym bij Femme-Vitaal
fixed-col-3-img1

Op zoek naar een manier om fitter en vitaler te worden? Wil je daar niet te veel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym-Cirkel. Voel je in 30 minuten fitter en vitaler.

LEES MEER
Persoonlijke begeleiding
fixed-col-3-img1

Voel jij je ongemakkelijk in een gewone sportschool? Dan is Femme-Vitaal voor jou dé ideale locatie. Je wordt (h)erkend, sport ALTIJD onder begeleiding en er heerst geen zien en gezien worden sfeer.

LEES MEER
Voedingstips
fixed-col-3-img1

Boerenkool als superfood. Goede eigenschappen van boerenkool: Het kan je cholesterol verlagen, de vitamine k zorgt samen met calcium voor sterke botten, het bevat veel antioxidanten, dit heeft een gunstige werking op de huid.

LEES MEER

WELK ABONNEMENT PAST BIJ JOU?

Doe nu de gratis Fittest en bekijk welk abonnement het beste bij jou past.

Doe nu de GRATIS Fittest
logo-ico