Doe de
GRATIS FITTEST

Lees meer

NIEUWS.

3 NOVEMBER, 2019

Dutch Fitness Award voor Femme-Vitaal


 
Wij waren de afgelopen maand genomineerd voor de Dutch Fitness Award.
 
Op 31 oktober kregen wij het aangename bericht dat wij, mede dankzij de belangstelling van leden en pagina bezoekers én enthousiasme voor Femme-Vitaal, voor de gemeente Dordrecht uitgeroepen zijn tot 'FITNESSCLUB van het jaar 2019'. Met de meeste stemmen én de hoogste waardering, gemiddeld het cijfer 9 of meer, zijn we daarom super trots op jullie 'stemmers' en ons bedrijf.
 
Hartelijk dank voor jullie waardering voor dé Vrouwensportschool in Dordrecht, Femme-Vitaal.

eGym bij Femme-Vitaal
fixed-col-3-img1

Op zoek naar een manier om fitter en vitaler te worden? Wil je daar niet te veel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym-Cirkel. Voel je in 30 minuten fitter en vitaler.

LEES MEER
Persoonlijke begeleiding
fixed-col-3-img1

Voel jij je ongemakkelijk in een gewone sportschool? Dan is Femme-Vitaal voor jou dé ideale locatie. Je wordt (h)erkend, sport ALTIJD onder begeleiding en er heerst geen zien en gezien worden sfeer.

LEES MEER
Voedingstips
fixed-col-3-img1

Boerenkool als superfood. Goede eigenschappen van boerenkool: Het kan je cholesterol verlagen, de vitamine k zorgt samen met calcium voor sterke botten, het bevat veel antioxidanten, dit heeft een gunstige werking op de huid.

LEES MEER

WELK ABONNEMENT PAST BIJ JOU?

Doe nu de gratis Fittest en bekijk welk abonnement het beste bij jou past.

Doe nu de GRATIS Fittest
logo-ico