Doe de
GRATIS FITTEST

Lees meer

NIEUWS.

15 MAART, 2020

Tijdelijke sluiting vanwege het coronavirus


Tot mijn spijt moet ik mededelen dat Femme-Vitaal net als alle andere sportclubs, als gevolg van het Coronavirus, de deuren zal moeten sluiten tot 6 april. Deze maatregel is ons vanuit de Nederlandse overheid opgelegd.

Het is echter in het belang van onze volksgezondheid dat wij hier met elkaar de verantwoordelijkheid voor nemen, maar ik doe dit met pijn in mijn hart. Ik begrijp dat dit voor iedereen een nare situatie is. Ik wens iedereen vooral veel wijsheid, sterkte en kracht en ik hoop iedereen na 6 april in goede gezondheid weer te zien.

We houden jullie uiteraard via onze vertrouwde kanalen (e-mail en Facebookpagina) op de hoogte van de ontwikkelingen.

eGym bij Femme-Vitaal
fixed-col-3-img1

Op zoek naar een manier om fitter en vitaler te worden? Wil je daar niet te veel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym-Cirkel. Voel je in 30 minuten fitter en vitaler.

LEES MEER
Persoonlijke begeleiding
fixed-col-3-img1

Voel jij je ongemakkelijk in een gewone sportschool? Dan is Femme-Vitaal voor jou dé ideale locatie. Je wordt (h)erkend, sport ALTIJD onder begeleiding en er heerst geen zien en gezien worden sfeer.

LEES MEER
Voedingstips
fixed-col-3-img1

Boerenkool als superfood. Goede eigenschappen van boerenkool: Het kan je cholesterol verlagen, de vitamine k zorgt samen met calcium voor sterke botten, het bevat veel antioxidanten, dit heeft een gunstige werking op de huid.

LEES MEER

WELK ABONNEMENT PAST BIJ JOU?

Doe nu de gratis Fittest en bekijk welk abonnement het beste bij jou past.

Doe nu de GRATIS Fittest
logo-ico