Doe de
GRATIS FITTEST

Lees meer

Gewichtsconsulente.

Beweging gecombineerd met voedingsadvies.

Met Femme-Vitaal wil ik mij niet alleen van andere sportscholen onderscheiden, maar ook van andere voedingsdeskundige. Dit door beweging en voedingsadvies met elkaar te combineren. Tijdens dit programma worden vrouwen begeleid en voorzien van een voedingsadvies afgestemd op hun persoonlijke doelstellingen en voorkeuren.
Werken aan een gezond gewicht is niet alleen op je voeding letten, maar is een combinatie van bewegen en voeding. Femme-Vitaal heeft ervoor gekozen mogelijkheid tot sportief bewegen en aandacht voor gezonde en verantwoordde voeding met elkaar te combineren, en zo dus vanaf één plek te werken aan een gezonde leefstijl.

In kleine groepjes met elkaar werken aan hetzelfde doel. Motiverend en stimulerend!

Femme-Vitaal staat voor kleinschalig en uniek. Door in kleine groepjes met elkaar te werken aan hetzelfde doel kun je elkaar steunen, je hebt begrip voor elkaar en voelt je niet alleen staan in je strijd tegen de weegschaal. Ook bewegen/sporten wordt leuker als je dit met elkaar doet, je stimuleert en motiveert elkaar om op het ingeslagen pad door te gaan. Er is wederzijds begrip. Daarnaast is het laagdrempelig, je kunt naast de wekelijkse groepsbegeleiding op elke andere dag van de week, op het moment dat het jou uitkomt, binnenlopen om te bewegen. En heb je vragen of lukt het even niet wat betreft je voeding, is het gemakkelijk om er gelijk even naar te vragen. Zo worden er betere resultaten geboekt.

Passend bij iedere individuele levensstijl.

Het doel van het volgen van dit programma is, toewerken naar een gezond gewicht dat passend is bij ieders individuele leefstijl. Ofwel, beweeg en voedingsadvies afgestemd op de unieke behoefte van de deelnemers. Door hier naar te streven zullen we ons zowel lichamelijk als geestelijk fitter en energieker voelen. Je verliest gewicht, zit lekker in je lijf, en lichamelijke klachten worden verminderd of zelfs voorkomen.

Goede balans tussen energie inname en verbranding voorkomt jojo effect.

Toe werken naar een gezond gewicht en op een gezond gewicht blijven wil niet zeggen dat je de rest van je leven vast hoeft te zitten aan een dieet. Het leven moet ook gewoon leuk zijn en daar hoort nu eenmaal ook bij dat je eens gezellig met vrienden uit eten kunt gaan, iets feestelijks kunt vieren, of gewoon eens lekker uit de band mag springen. Door te zorgen dat er een goede balans is tussen energie inname (voeding) en verbranding (beweging), voorkomen we het bekende jojo effect.

Wat we gaan doen, is zorgen dat onze verbranding hoog blijft door het opbouwen van spieren, en we gaan voorkomen dat onze voeding wordt opgeslagen als vetreserves in ons lijf. Daarnaast gaan we ervoor zorgen dat we weten wat we eten. Zodat we ons bewust zijn van de keuzes die we maken.

Wil jij werken aan een gezond gewicht?

 • Minimaal 5 kg of meer afvallen
 • Werken aan een gezonde leefstijl
 • Professionele begeleiding

Femme-Vitaal biedt!

 • Een compleet voedings-en beweegprogramma
 • Menu’s
 • Naast de voedingsadvies en begeleiding kun je onbeperkt en begeleid sporten
 • Persoonlijke aandacht door professionals
 • 1 keer per maand een individueel coachingsmoment
 • Aangesloten bij de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten, BGN
 • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit de ziektekostenverzekeraar
 • Laagdrempeligheid

Wat doen we?

 • Wekelijks wegen
 • Maandelijks meten
 • Aan de slag met het voedingsprogramma
 • Dag/week menu
 • Voedingsadvies/tips/weetjes
 • Beweegadvies
 • Fitnesstraining individueel

Bereken uw BMI

kg
cm

eGym bij Femme-Vitaal
fixed-col-3-img1

Op zoek naar een manier om fitter en vitaler te worden? Wil je daar niet te veel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym-Cirkel. Voel je in 30 minuten fitter en vitaler.

LEES MEER
Persoonlijke begeleiding
fixed-col-3-img1

Voel jij je ongemakkelijk in een gewone sportschool? Dan is Femme-Vitaal voor jou dé ideale locatie. Je wordt (h)erkend, sport ALTIJD onder begeleiding en er heerst geen zien en gezien worden sfeer.

LEES MEER
Voedingstips
fixed-col-3-img1

Boerenkool als superfood. Goede eigenschappen van boerenkool: Het kan je cholesterol verlagen, de vitamine k zorgt samen met calcium voor sterke botten, het bevat veel antioxidanten, dit heeft een gunstige werking op de huid.

LEES MEER

WELK ABONNEMENT PAST BIJ JOU?

Doe nu de gratis Fittest en bekijk welk abonnement het beste bij jou past.

Doe nu de GRATIS Fittest
logo-ico